2. Oameni şi maşini în Cairo – care pe care

Aşa cum am anunţat, povestea mea din Cairo va fi una mai puţin tipică. Nu va urmări traseul nostru sau desfăşurarea pe zile, ci câteva idei, de care am amintit în Welcome to Cairo, my friend.

Data trecută am povestit despre cum arată Cairo pentru fraieri şi multă lume a avut tentinţa să creadă că nu ne-am simţit bine acolo. Încep aşadar cu o dezminţire, cu o lămurire. A fost extraordinar şi ne-am simţit foarte bine. Îmi place doar să fac haz de păţaniile noastre, să ilustrez o ţară aşa cum am găsit-o, cu sinceritate, fără false idealizări. Poate că sunt oameni care nu ar tolera la fel de uşor obiceiurile unei culturi mult diferite de cea europeană şi tocmai pe aceştia încerc să îi călesc, să îi pregătesc, un fel de terapie anti-şoc.

Acestea fiind spuse, trec mai departe şi vă mai fac o pregătire, un fel de educaţie anti-rutieră. Nu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.