Ha, haaaa, credeaţi că aţi scăpat? Nici gând, mai avem cel puţin încă două, ba poate chiar trei zile de povestit. În cele ce urmează vă voi demonstra cum se poate pierde vremea, cu talent, într-un oraş ca Roma. Te duci acolo cu o listă lungă, ai aşteptări, nelinişti, te întrebi dacă vei putea vedea tot, îţi rupi picioarele, te extaziezi, oboseşti, treci peste asta, îi dai înainte şi... vine o zi în care reuşeşti să nu faci mai nimic. Şi nu e chiar atât de rău, la urma urmei în Roma e de ajuns să mergi pe stradă şi tot se cheamă că te-ai îmbogăţit cu ceva.

E duminică dimineaţă. Ziua aceea în care până şi Dumnezeu a zis că trebuie să fie odihnă. Să fim ascultători atunci, dar nu pentru că ne-am teme de răzbunarea lui cruntă - sunt convinsă că Dumnezeu e un tip de treabă care nu are de gând să pedepsească pe nimeni, asta e doar invenţia părinţilor din to...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.