Călător în Bucovina (3)

Ziua III

Simţeam roua pe feţe. Se întrezărea lumina. Începea o nouă zi. N-are rost să aşteptăm ca soarele să ne usuce. Îi va lua ceva timp să iasă după culmea împădurită de deasupra noastră. Aşa că aruncăm totul în maşină, lăsăm ”cazarea” în urmă şi ne întoarcem în Gura Humorului.

Mânăstirea Dragomirna

În oglinzile retrovizoare Obcinele Bucovinei se îndepărtau din ce în ce mai mult. În Suceava era nebunie. Ne găsim blocaţi în trafic. Parc-am fi în capitală. La fel de brusc cum am intrat, am și ieşit din îmbulzeală şi am ochit indicatoarele. Drumul ne poartă pe lângă Lacul Dragomirna, pe malul căruia vedem şi nişte corturi. Apoi printr-un sat mic, Mitocul Dragomirnei. Încă puţin și ajungem la capăt. O parcare mare şi goală. Dar e încă devreme. Autocarele cu pelerin

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Urmărindu-și una dintre pasiuni, Octavia a hotarât să studieze literatura. O altă pasiune, precum și mare iubire, este muntele. De aceea Octavia vrea să ajungă în cele mai îndepărtate si ascunse colțuri ale naturii. Pentru ea, fiecare călătorie făcută este o aventură plină de emoții și impresii puternice ce trebuie împărtășite cu oricine dorește să asculte.