Aventuri în traficul pe stânga şi 5 lucruri despre Londra

Înainte de vă spune câteva curiozităţi sau lucruri mai puţin cunoscute despre Londra,  m-am gândit să mă leg de articolul trecut legat de circulaţia pe stânga din Anglia şi să vă povestesc cât am chinuit eu un şofer englez.

Pe vremea aceea în care nu existau mesaje pe stradă care să-ţi spună unde să te uiţi ca să nu te arunci, aparent sinucigaş, în faţa unei maşini, am mers timp de o lună (cu excepţia weekend-urilor desigur) cu un autocar, de două ori pe zi, de la hotelul-pensiune unde stăteam în Boscombe, la fabrica de avioane BAE unde se şcolarizau muncitorii români.

Norocul meu era că şoferul era un tip foarte simpatic şi cu simţul umorului pentru că altul în locul său m-ar fi exterminat după câteva zile de chin sau doar pentru a scăpa omenirea de un pericol public.

Să vă spun cum decurgeau l...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Traducător la bază cu actoria în suflet, Anca, zisă Akafix, a găsit în călătorii o îmbinare a multor dorinţe şi pasiuni şi cocheteaza cu scrisul pe blogul ei şi pe la prieteni, cu gândul şi inima la minunile lumii şi la oamenii săi.