Articolul acesta se dorea a fi mai lung şi aveam de gând să îl scriu de ieri dimineaţă, aşa cum vă povesteam aici. Nu mi-a ieşit aşa că voi alege un stil mai telegrafic, lăsând detaliile pe altădată.

Am plecat în weekend. Undeva aproape, să nu fim prea mult pe drum, în cele doar două prea puţine zile. Ţinta era Zărneşti - Plaiul Foii. Oprirea în Buşteni nu intra în planul iniţial, ceea ce dovedeşte că uneori e mai bine să nu te abaţi de la drum, mai ales când timpul e limitat.

Rece

"Hai că Petra nu mai ţine minte cum arată Babele şi Sfinxul, acuşi învaţă la şcoală şi ce or să zică oamenii ăia, că are părinţi călători care nu i-au arătat ţara". Bun, hai să vedem cât costă telecabina. Oh, my God, cum ar zice românul, 150 de lei pentru toţi trei. Lumea Mică nu mai pote fi stăvilită acum, vrea sus cu orice preţ. Varianta pe jos e ex...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.