Cum să te joci cu vinul fără să te turmentezi

Slow Italy - Muzeul Vinului din Barolo

„Welcome to the emotions of wine”

Am mai avut ocazia să intru în muzee interactive, dedicate în special copiilor. Aş aminti mai ales de Haus der Natur din Salzburg, de Muzeul Copiilor din Amman sau, mai puţin convenţional, de vizita la Hellbrunn. Însă nu am fost niciodată până acum aşa de emoţionată şi de încântată ca de Muzeul Vinului găzduit în Castelul din Barolo. Chiar şi LumeaMică era aproape să plângă când am ieşit şi a trebuit să ne întoarcem să îl mai parcurgem odată, pentru plăcerea ei.

Despre familia Falletti v-am povestit atunci când am fost la Castelul din Serralunga. Ultimii reprezentanţi ai bogatei familii, marchizul Tancredo Falletti şi soţia lui, Juliette Colbert, cunoscută mai degrabă ca Giulia di ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.