22 de bloguri de travel din România (1)

Am revăzut astăzi ideea proiectului, lista nominalizărilor şi criteriile după care ne ghidăm. Dacă nu ştii despre ce e vorba găseşti toate detaliile aici.

Acesta este primul articol în care a trebuit să numesc două bloguri (dintre cele 43 propuse până acum!) şi trebuie să îţi spun că am avut ceva emoţii.

Deşi e de la sine înţeles, vreau să menţionez de la bun început că nu am avut timp să citim toate blogurile propuse, acest lucru se va petrece în timp, cu răbdare. Însă alegerile pe care le facem ştim sigur că, din punctul nostru de vedere, vor sta în picioare până la capăt. Ne dorim totodată să fii cât mai implicat şi tu în decizia noastră, aşa că dacă ai comentarii, proteste sau dacă ai observat anumite detalii care nouă ne-au scăpat, dacă simţi că nu am aplicat corect criteriile de departajare pe care le găseşti aici, te rog să comentezi şi să ne spui părerea ta. Se poate şi pe ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.