Londra – ce să mănânci (1)

După aproape şapte ani am revenit în Londra, din păcate nu pentru relaxare, ci cu treburi. Topografia locurilor îmi era cam neclară, dar anumite imagini, mirosuri, sentimente răzbăteau încet-încet, din ceaţa gândurilor, pe măsură ce intram în inima oraşului. M-am trezit mergând prin aceleaşi locuri prin care am mers atunci. Ciudat, nu s-au schimbat prea multe ţinând cont că, în Bucureşti, de exemplu, s-ar putea să ai probleme să regăseşti aceeaşi topografie.

Nu o să vorbesc acum despre ce poţi vedea şi ce poţi face printre picături în Londra, ci o să-ţi dau o idee de unde şi ce să mănânci, căci nu e aşa, oricum trebuie să o faci.

Având micul dejun şi masa de prânz asigurate, am explorat opţiunile de seară, aşa că m-am documentat de acasă ca să ştiu ce şi cum. Dar, cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, chiar dacă târgul de care vorbesc este Londra, am deviat de la traseu, cum spune prietenu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.