Bucureştiul copiilor

De când am demarat proiectul România copiilor am stat mai mult deoparte, nu m-am grăbit să adaug eu pe lista locaţii sau recomandări, am intervenit doar discret, ca să nu mă bănuiască nimeni de subiectivism sau interes. Încet, încet voi încerca să adaug şi eu ceea ce mai ştiu pe listă pentru că e păcat să nu o fac, dacă acele locuri merită şi nu le menţionează nimeni.

Şi primul care îmi vine în minte este Bucureştiul! Nu pot să cred că nimeni nu a spus nimic despre Bucureşti, un oraş care are atât de multe de oferit copiilor, noi ca părinţi nici nu facem faţă la câte evenimente, ateliere, cinematografe, teatre, cursuri, activităţi, muzee şi alte minunăţii sunt aici pentru copii. Nu că nu ar mai fi loc de îmbunătăţiri dar trebuie să recunoaşteţi că dacă vreţi să faceţi ceva cu cei mici nu veţi duce lipsă de opţiuni.

Voi începe eu lista, ca să nu spu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.