Biblioteca virtuală – insule îndepărtate

Biblioteca virtuală – insule îndepărtate

Azi de dimineaţă plângeam colectiv după o insulă, o plajă, puţin soare. Am început aşadar, în fotografia zilei, cu o imagine din Portugalia. Să continuăm acum cu ce am mai găsit mult mai exotic şi mai interesant pe net.

Am rămas datoare la Adi Hadean cu Maldive. Iată un pachet complet, de vis, de la prietenul nostru Imperator: O oază de lux. Sau în: Maldive, poze perfecte, vederi perfecte

Pentru Cristina si Corina, nişte insule şi plaje:

Aruncaţi un ochi pe Itinerantlondoner şi uitaţi de Thailanda, pentru a descoperi comorile din jurul insulei Palawan: Who needs Thailand?

Fara prea multe cuvinte, imaginea insulei Beachcomber, Fiji postată de Nomadic Matt te cam lasă cu ochii la soare şi cu gândurile vraişte. Tot pe aici găsiţi şi ceva sfaturi şi un filmuleţ cu instrucţiuni, în cazul în care v-aţi hotărât deja să vă puneţi rucsacul în spate şi să plecaţi: How to backpack the Yasawa Islands

Nici nu ştiu dacă să vă mai torturez cu mai mult de atât, dar mai adaug “nişte multe” insule de pe The World Effect: 4,000 islands of Laos: Done Khone.

Later edit: am primit, la schimb, o dedicaţie de la Adi, pe care o împărtăşim şi cu voi:

Nasol rău!

Mă duc să citesc în continuate despre Egipt. Nu o fi Cairo insulă dar abia aştept să ajung la căldură 🙂

Un week-end călduros şi cu vise frumoase să aveţi!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.