Biblioteca virtuală – insule îndepărtate

Biblioteca virtuală – insule îndepărtate

Azi de dimineaţă plângeam colectiv după o insulă, o plajă, puţin soare. Am început aşadar, în fotografia zilei, cu o imagine din Portugalia. Să continuăm acum cu ce am mai găsit mult mai exotic şi mai interesant pe net.

Am rămas datoare la Adi Hadean cu Maldive. Iată un pachet complet, de vis, de la prietenul nostru Imperator: O oază de lux. Sau în: Maldive, poze perfecte, vederi perfecte

Pentru Cristina si Corina, nişte insule şi plaje:

Aruncaţi un ochi pe Itinerantlondoner şi uitaţi de Thailanda, pentru a descoperi comorile din jurul insulei Palawan: Who needs Thailand?

Fara prea multe cuvinte, imaginea insulei Beachcomber, Fiji postată de Nomadic Matt te cam lasă cu ochii la soare şi cu gândurile vraişte. Tot pe aici găsiţi şi ceva sfaturi şi un filmuleţ cu instrucţiuni, în cazul în care v-aţi hotărât deja să vă puneţi rucsacul în spate şi să plecaţi: How to backpack the Yasawa Islands

Nici nu ştiu dacă să vă mai torturez cu mai mult de atât, dar mai adaug „nişte multe” insule de pe The World Effect: 4,000 islands of Laos: Done Khone.

Later edit: am primit, la schimb, o dedicaţie de la Adi, pe care o împărtăşim şi cu voi:

Nasol rău!

Mă duc să citesc în continuate despre Egipt. Nu o fi Cairo insulă dar abia aştept să ajung la căldură 🙂

Un week-end călduros şi cu vise frumoase să aveţi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.