„Best of LumeaMare” Iulie

„Best of LumeaMare” Iulie

LumeaMare creşte de la o lună la alta iar nouă ne creşte sufletul văzând că articolele noastre sunt citite. Aşa că facem un top al celor mai „vizionate” articole din luna iulie. Aşteptăm să ne spuneţi dacă au fost articole ce v-au atras atenţia dar nu sunt aici sau dacă unele nu sunt potrivite a sta în top. Deocamdată noi facem o selecţie rece, pe bază de cifre, chiar dacă ştim că mai sunt si alte subiecte ce ar fi meritat să fie măcar menţionate.

1. Aventuri la uşa cortului – o lista vastă de articole necesare într-un camping.

2. Zâmbeşte, e gratis! sau lucruri interesante pe care le poţi face în Paris cu buget zero sau cu mai puţini bani decât te-ai aştepta.

3. Prin Arad, nu pe lângă Arad – impresii după o vizită în oraşul pe lângă care trecem de atâtea ori, în drum spre alte meleaguri.

4. Poiana Mărului – un colţ de natură, o recomandare de weekend pentru bănăţeni

5. La mare în România – pro şi contra – un schimb de păreri, răspunsuri variate la întrebarea „merită sau nu o vacanţă la mare la noi?”

6. Cum am plecat eu la Enisala – două episoade, trăiri frumoase şi amintiri amuzante din locuri uitate de lume

7. Concentrat de weekend – două fete cucuiete, plecate prin ţară pe motoare

8. Redescoperind ţinutul copilăriei – începutul unui serial dedicat plimbării prin Moldova noastră

9. Călătorim singuri sau însoţiţi? – o întrebare interesantă, oare cum e mai bine?

10. Recomandă-ne o pensiune! invitaţie la un schimb de recomandări cu răspunsuri destul de timide, chiar ne-am bucura să vă faceţi mai mult curaj!

Voi ce aţi mai citit? Ce v-a plăcut mai mult din arhiva lunii iulie?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.