Rezumatul săptămânii 4-10 octombrie

Rezumatul săptămânii 4-10 octombrie

Săptămâna trecută a început cu poveşti. Poveşti de la Poveşti din LumeaMare, ediţia muson, dacă îmi permiteţi repetiţia 🙂

După Asia ne-am întors în Europa şi am combinat arta cu … berea şi cu … prima dragoste!

– Florenţa, câteva trasee în capitala artelor

– Curiozităţi din viaţa unui bătrânel bicentenar: Oktoberfest

– Prima dragoste

Şi cum dragostea trece şi prin stomac, mai ales prin călătorii, v-am povestit despre o carte culinaro-istorică

– FOOD PATH – CUISINE ALONG THE GRAND TRUNK ROAD FROM KABUL TO KULATA

Şi ca să vă îndulcim, la desert vă reamintim că avem o serie de concursuri cu premii la alegere dintr-o listă de cărţi şi ghiduri disponibile pe Books Express, iar astăzi mai aveţi încă o şansă pentru a participa la prima etapă.

Succes şi o săptămână placută tuturor!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.