„Best of LumeaMare” – Octombrie

„Best of LumeaMare” – Octombrie

Eu nu mai vreau să spun ca timpul trece repede şi că uite aşa a mai trecut o lună. Refuz! Vă propun să schimbăm punctul de vedere: Octombrie a fost o lună lungă, lungă, dovadă stau cele 53 de postări din care trebuie să aleg eu acum 10, primele 10 cele mai citite, eliminând ca de obicei anunţurile de Poveşti din LumeaMare sau concursurile..


And the „winners” are:

1. MANÂNCĂ, ROAGĂ-TE, IUBEŞTE

2. UN WEEKEND LA CONAC – o scurtă incursiune în lumea unui vin românesc de calitate

3. Mai mult decât Halloween. Diwali. Partea 1 şi partea 2

4. PRIMA DRAGOSTE

5. FLORENŢA – CÂTEVA TRASEE ÎN CAPITALA ARTELOR

6. SPRE TIMIŞOARA, ÎNAINTE!

7. LA DRUM CU CĂŢEL ŞI PURCEL

8. CURIOZITĂŢI DIN VIAŢA UNUI BĂTRÂNEL BICENTENAR: OKTOBERFEST

9. BUDAPESTA2010 – IUBIREA MATURĂ

10. KAPRUN, O CĂLĂTORIE DEASUPRA NORILOR

Vă mulţumim şi aşteptăm şi sugestiile voastre pentru ceea ce v-aţi dori să mai citiţi în Noiembrie!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.