Andaluzia din trei mutări – buget de călătorie

Andaluzia din trei mutări – buget de călătorie

Septembrie 2010, Andaluzia, Spania

Prima mutare a fost rezervarea unui bilet de avion pentru Malaga cu un timp bun (5 luni aproximativ) înainte, low cost – 129 + 79 euro de persoană, dus întors;

A doua, apoi, din aprilie, s-a rezervat pe net o cameră la Torremolinos, staţiune pe Costa del Sol, foarte aproape de Malaga, la Dona Lola, situat în mijlocul oraşului, lângă staţie de autobuz, metrou şi Carrefour, 25 de euro single, cu mic dejun inclus.

Cea mai ieftină maşină de închiriat costă 160 de euro pentru o zi sau şapte zile, la care trebuie adăugat benzina, parcarea la hotel (8 euro pe noapte) plus parcări în general, peste tot. O variantă mai convenabilă este să alegi, de la o agenţie locală, excursii organizate. Ceea ce ne duce la mutarea următoare.

A treia mutare a fost alegerea unor excursii de o zi în locurile dorite şi anume:

La Malaga se ajunge cu metroul aerian chiar şi direct, la aeroport.

Bineînţeles că puteţi încerca toate aceste variante şi fără agenţie, cu transport local, dar nu avem prea multe detalii în aceasta privinţă.

Ne-a povestit despre toate acestea un bun prieten, domnul Gogu Lascu, profesor (pensionar) din Piatra Neamţ şi ne-a asigurat că a meritat!

Vă aşteptăm aşadar şi pe voi să completaţi cu sugestii şi informaţii utile!

Mai multe articole găseşti în Spania.

Alte bugete:

Buget pentru Maroc

Buget de vacanţă

Cairo 5 zile – nota de plată

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Gustin Gheorgina (numită de toţi cei dragi Ghiocel) a fost profesoară de limba franceză, a pictat şi a călătorit mult în Europa. Pasionată de lectură şi de călătorii, caută în incursiunile sale prin lumea mare bucuriile pe cate ţi le oferă arta, arhitectura sau frumuseţile naturii.