Poveşti din LumeaMare 14, cu Alin Totorean!

Poveşti din LumeaMare 14, cu Alin Totorean!

Veştile bune au început să circule de vineri când v-am anunţat pe mail că Alin Totorean vine din nou la Poveşti din LumeaMare. El şi Alexandra Oancea ne vor încânta sâmbătă şi, cu puţin noroc duminică, la Poveşti din LumeaMare ediţia 14. Avam aşadar din nou o invitaţie la poveşti şi aventuri fascinante din călătorii în cadrul unui eveniment susţinut cu loialitate de partenerii noştri Ceainăria GreenTea, LAMONZA şi BOOKS EXPRESS.

Când se întâmplă?

Sâmbătă, 9 aprilie, la 13:00. Suntem acolo şi vă aşteptăm începând cu ora 12:30.

În măsura în care vor fi suficient de multe cereri, evenimentul va fi reluat şi duminică, 10 aprilie, la aceeaşi oră, în acelaşi loc. Menţionaţi în mail dacă sunteţi interesaţi, în cazul în care nu puteţi ajunge sâmbătă.

Unde?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Povestitorii:

Alexandra Oancea

Scenograf, absolventă a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică, a fost implicată în proiecte de film, a debutat în scenografie la Teatrul Nottara şi se ocupă de Studio Pierrot, un proiect personal la care lucrează impreună cu mama ei, propunând design de obiect şi interior personalizat, mobilier pictat şi obiecte unicat. Alexandra este pasionată de fotografie şi călătoriile cu motocicleta, pe care le face în general singură.

Ne va povesti despre proiectul ei, Put me on the map şi ne va explica de unde a pornit ideea şi ce şi-a dorit. Ne va relata câteva episoade şi aventuri mai speciale din călătoria ei în Europa, ne va arăta fotografii frumoase şi ne va împărtăşi planurile ei viitoare.

Alin Totorean a mai fost invitat la ediţia cu numărul 5 şi a mai participat şi ca spectator, dar vreau să repet câteva date care îl definesc. Alin Totorean este primul român care a efectuat o expediţie românească solitară, în Mongolia, singurul român care a traversat, pe jos, deşertul Atacama, autorul primei explorări solitare româneşti a deşerturilor australiene. Are 24 de ani de experienţă în turismul montan, de altitudine, 18 ani de speologie, a scris şi a publicat foarte mult despre expediţiile sale în Mongolia, Turcia, India, Maroc, Chile, Australia, Etiopia. Peste toate acestea Alin ne-a devenit prieten, ceea ce pentru noi contează mai mult ca orice călătorie sau expediţie.

Îl vom asculta cu înzecită plăcere povestind despre aventurile sale în deşert (Atacama şi Australia) şi oferindu-ne sfaturi de călătorie pentru o astfel de expediţie, în cazul în care suntem tentaţi. Şi vă garantez că vom fi!

Premii: premii surpriză şi cadouri pentru povestitori vor fi oferite în cadrul tombolei din cadrul evenimentului, de: Ceainăria GreenTea, LAMONZA şi BOOKS EXPRESS.

Intrare:

Pentru a participa la eveniment şi la tombolă taxa de intrare este de 20 lei.

Înscrieri:

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor.  Menţionaţi în mail dacă aţi prefera duminică şi vă vom anunţa în momentul în care vom şti sigur dacă putem repeta evenimentul. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane. Locul este asigurat doar dacă aţi primit un răspuns de confirmare de la noi.

Mulţumim!

Foto: Alin Totorean şi Alexandra Oancea

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.