Rezumatul săptămânii 11-17 aprilie

Rezumatul săptămânii 11-17 aprilie

Cele mai importante titluri din din săptămâna trecută:

Impresii:

Eseu foto: casele pictate din Garmisch Partenkirchen

Zece zile la Roma, ziua 6prima parte şi a doua parte

Fortificaţiile din Ţara Bârsei: Prejmer

Evenimente:

Poveşti din LumeaMare ediţia 14 – impresii şi fotografii, video cu Alin Totorean povestind despre Atacama sau despre Australia.

Gusturi

Două vinuri bune la îndemână

Recomandări

Best of LumeaMare, martie 2011

Nu uitaţi de Concursul de zâmbete, mai aveţi încă timp să trimiteţi poze!

PS: Noi săptămâna asta suntem la Arbanasi, dacă răspundem mai greu la mailuri sau comentarii vă rugăm să ne iertaţi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.