Cum staţi cu împlinirea viselor pe 2011?

Cum staţi cu împlinirea viselor pe 2011?

La începutul anului vă provocam să împărtăşiţi cu noi destinaţiile în care speraţi să ajungeţi în 2011. Cred că era destul de devreme, pentru că foarte puţini aţi avut curajul să mărturisiţi 🙂 Sau poate că o parte dintre voi preferaţi să hotărâţi în ultimul moment, aşa cum ar putea reieşi şi din sondajul făcut de noi. Profit de ocazie să mulţumesc tuturor celor care au răspuns şi să vă invit să continuaţi să ne oferiţi feedback-ul vostru, e foarte important pentru noi!

Revenind la dorinţele pentru acest an, în ceea ce mă priveşte aş putea spune că şi eu am avut reţineri în a-mi face un plan clar. Au fost însă câteva vise (pentru că trebuie să visăm şi să credem, nu?) pe care anul 2011 mi le-a împlinit deja. De vreo doi ani speram să ajung la Roma iar 2011 a început perfect, cu două bilete de avion chilipir, pe care nu am putut să nu le iau. Îmi doream să revad Egiptul şi am avut şansa extraordinară de a-l revedea. Îmi era foarte dor de Austria şi am petrecut deja 9 zile cu LumeaMică prin Salzburgerland. Nici România nu a fost neglijată, deşi e clar că anul acesta am avut mai puţin timp pentru a o descoperi. În august urmează Franţa, cu Disneyland şi poate ceva palate de pe Valea Loirei. Şi sunt sigură că nu mă voi opri aici, deşi nu mi-e foarte clar încă de unde va fi buget de mai mult! Pe sufletul meu ar mai fi o plimbare pe două roţi până la Grossglockner, o călătorie prin Chile şi o vizită la Petra. Îmi daţi voie să visez, nu e aşa? 😀

Eu v-am spus cum stau cu visele pe anul acesta, e rândul vostru acum. Îmi spuneţi pe unde aţi reuşit să ajungeţi sau ce aţi reuşit să planificaţi pentru anul acesta? Vara asta încotro? Şi apoi?

Dacă tot nu v-aţi hotărât sau dacă nu aveţi şanse să călătoriţi prin LumeaMare anul acesta noi tot vă iubim şi tot vă considerăm călătorii noştri preferaţi, chiar şi virtual. Poate că vă veţi inspira din ceea ce scriem şi aş alege, din săptămâna trecută, o destinaţie la care poate că nu v-aţi gândit: Bucureşti, văzut atât cu ochi de francez cât şi cu ochi de copil.

Cu o parte dintre voi ne vom întâlni în acest weekend la Bran, la Poveşti din LumeaMare în deplasare. Vom avea ocazia să cunoaştem şi un om extraordinar, un adevărat exemplu de “cum îţi poţi împlini visele”, Ion Trandafir. Abia aştept!

Şi aştept în continuare şi răspunsurile voastre.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.