Crăciun în Thekkady

Crăciun... sarmale, cârnaţi, cozonaci, mănânci de pici pe jos. Sau în alte cazuri, o fugă la Viena pentru vin fiert, turtă dulce, căpşuni învelite în ciocolată şi plimbat pe strasse. Merry Christmas, ho, ho, ho, a venit Crăciunul! Dar ce aţi zice de un Crăciun într-o ţară cunoscută ca fiind de altă religie, departe şi cald... Şi totuşi, un Crăciun ortodox? Bine aţi venit în Kerala, India!

Provincia Kerala este cea mai sudică provincie a Indiei, acolo, spre colţul răsturnat al triunghiului care îl formează subcontinentul. De-a lungul secolelor a fost patria mirodeniilor, acest aur curat al Evului Mediu. Aventurieri, cuceritori şi negustori s-au aventurat spre ţărmurile acestui Pământ al Făgăduinţei. Evident, cei mai mulţi ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Imperator e un tip care lucrează în marketing şi comunicare cam de 15 ani... Travellingul îi ocupă timpul mai demult, de vreo 37 de ani, iar cucerirea meridianelor din afara României de 19 ani. Până acum a fost în 75 de ţări pe 5 continente, iar printre celelalte pasiuni poate enumera istoria, sportul (in general fotbalul) şi alte culturi. În timpul liber, scrie poveşti din locurile prin care a fost pe blogul personal sau in LumeaMare.