Două fete cucuiete pleacă la Cluj

Iniţial am fost patru fete cucuiete: Roxana, Lori, Ina şi Cornelia, toate patru pasionate de călătorii şi motoare, toate posesoare de un vehicul pe două roţi, toate cu moţ în frunte :-). Şi în plus, toate admiratoare ale marelui bucătar Adi Hădean! De la Adi a pornit de fapt ideea acestei excursii, să vă spun cum... Eram eu la Cluj, în vizită la Adi Hădean, când am vorbit cu fetele. Somata fiind să le aduc şi pe ele în vizită la maestru, am făcut o promisiune şi iată cum mâine măcar două din patru plecam spre Cluj. Celelalte cucuiete au motive obiective (fie, le iert!) pentru a rata această ieşire.

Aşadar mâine în zori de zi eu şi Ina plecăm la drum. Vom ocoli puţin pentru a vedea bisericuţa dintr-un lemn, vom poposi şi în Sibiu, pentru a bea un ceai cu Dodo, altă fată cucuiată (şi cu două roţi, desigur!) şi cine ştie ce alte idei ne mai vin până la destinaţie. De fap...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.