Călătorind pentru a căţăra prin România

Se zice că fiecare are nebunia lui. Chiar şi cei  mai ”sănătoşi”. Important e să-ţi placă ce faci şi să te ţii de treabă. M-a atras întotdeauna natura şi îmi place să o explorez prin sport, fie el mers pe jos, cu bicicleta sau căţărare. Partea cea mai frumoasă a acestor activităţi este că ele te scot din casă şi îţi arată locuri noi.

Aş fi vrut să fac o listă cu cele mai frumoase locaţii pentru practicarea escaladei la noi în România. Mi-am dat seama că nu aş reuşi. Pentru că fiecare vede şi simte lucrurile diferit. Şi încă mai am multe locuri de văzut. Aşa că voi încerca să prezint pe scurt zonele care mi-au plăcut mie cel mai mult, atât legat de sportul în sine, cât şi de ce se găseşte în jur.

Munţii Apuseni

Toată lumea îi ştie pentru peşteri şi pentru satele izolate. Sunt atâtea de văzut. Aici calcarele şi-au făcut de cap. Au...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Urmărindu-și una dintre pasiuni, Octavia a hotarât să studieze literatura. O altă pasiune, precum și mare iubire, este muntele. De aceea Octavia vrea să ajungă în cele mai îndepărtate si ascunse colțuri ale naturii. Pentru ea, fiecare călătorie făcută este o aventură plină de emoții și impresii puternice ce trebuie împărtășite cu oricine dorește să asculte.