Aventuri în BLS: începuturi

Odată cu intrarea mea în Business Logic Systems (BLS, cum i se mai zice pe la noi prin sat) o început una dintre cele mai incredibile perioade din viaţa mea, cu bune şi cu mai puţin bune deopotrivă. Alea rele uite, chiar nu mi le mai amintesc, da’ alea bune şi bunoacele, da. Să vă dau un mic hint, fix în perioada aia am cunoscut‑o pe Lori (scrie pe lumea asta mare cu numele ei adevărat, Lorena). Ce să vă zic, dacă nu dădeam de ea, nu pupaţi voi călător năprasnic pe blog.

Tot la BLS am dat de nevastă, care în semn de protest că îs aşa cum îs mi‑o turnat doi prunci frumoşi şi deştepţi ca ea, da’ cuminţi ca mine, de rup casa în două (poze mai găsiţi şi pe Facebook).

Dar, în cele ce urmează o să vă povestesc despre Jens. Dacă nu era el, nimic din ce sunt eu acuma nu ar fi fost. Pentru voi, lecturăcioşii de blog, trebe ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Trainer (tehnic) cu ochii larg deschişi spre lucrurile mari şi mici, cu credinţa de nezdruncinat că a dărui este o obligaţie, nu un privilegiu. A, da, pentru cei care se mai miră încă de ce nu îl văd pe Moş Crăciun: vine, da' vine călare pe un covor zburător, nu pe o sanie trasă de reni.