Cazare, transport şi activităţi în Delta Dunării, Periprava

Ieri te-am ademenit cu impresii proaspete şi fotografii din recenta noastră incursiune în Delta Dunării. Şi îţi promiteam că voi reveni cu mai multe detalii care ţin de planificare şi organizare plus o idee specială. Aşa că iată câteva aspecte importante de care ar trebui să ţii cont înainte de a te hotărî să porneşti spre Periprava.

Transportul în Deltă

Nu poţi pleca pur şi simplu de acasă, spontan, crezând că odată ajuns la Tulcea vei găsi o opţiune pentru a ajunge în Deltă, şi aici nu vorbesc doar de Periprava. Înainte de orice trebuie să consulţi orarul navelor şi să faci rezervare, acolo unde este nevoie. Ai variante de transport public sau nave rapide. Pleacă la ore fixe şi nu sunt toate în fiecare zi.

Pentru Periprava ai următoarele opţiuni

- Transport public oferit de compania Navrom Tulcea (http://www.navromdelta.ro/prog...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.