Canale de irigaţie sau poteci pitoreşti? Ambele!

Eu numai acum mi-am dat seama că Madeira e de fapt MADEIRA. Acea Madeira renumită pentru levada walks, plimbările alea bestiale pe lângă cursurile de apă, vaaai, ce fain trebuie sa fie!”, îmi scria cu entuziasm Maria într-un mail, chiar înainte să plec. A fost primul moment în care m-am bucurat cu adevărat pentru că, pentru mine, Maria e genul acela de prietenă pe ale cărei recomandări aş merge şi cu ochii închişi. Chiar nu ştiam exact la ce să mă aştept, oferta venise din scurt şi nu apucasem să mă documentez, aveam să înţeleg abia mai târziu ce minune mi se întâmplase şi câte surprize frumoase avea insula pentru mine.

Există călători care se simt bine la mare sau în preajma apelor. Alţii care vor o vacanţă activă, la înălțime, în aerul curat al muntelui. Cred, însă, că sunt foarte mulţi călători ca mine, care preferă combinaţia celor două, dacă este posibil. Iar Madeira răspunde cu DA şi cu zâmbet amabil a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.