“Best of LumeaMare” februarie

“Best of LumeaMare” februarie

Repede a mai trecut şi luna februarie! Şi asta nu pentru că e mai scurtă cu câteva zile, sunt sigură! Aşadar e vremea să mai facem un bilanţ … sau balanţă? Nu m-am priceput niciodată la contabilitate şi nici nu ţin să încep acum să mă pricep. Îmi place doar să mai arunc un ochi în urmă, să văd ce am mai avut bun în LumeaMare, ce v-a plăcut, ce aţi mai citit. Şi uite aşa iese un mic top pe care vă invit să îl revedeţi, să îl citiţi dacă nu aţi apucat, să îl comentaţi.

1. Concursul de Poveşti din LumeaMare ediţia II – evident, cel mai citit subiect

2. Cairo pentru fraieri împreună cu celelalte articole legate de recenta incursiune în Egipt, reunite în: Wellcome to Cairo, my friend. Mă simt astfel obligată să continui cât mai curand şi cu celelalte capitole promise.

3. Un pas înainte, cel mai lung serial de călătorie din LumeaMare, văd că a strâns şi el un număr impresionant de afişări, lucru care mă bucură, poate că nu v-am plictisit chiar atât de mult pe cât mă temeam. Oricum e ca şi gata, mai urmează doar o concluzie ce va fi publicată săptămâna aceasta, miercuri.

4. Jocul de-a povestea a deschis o nouă modalitate de a călători cu gândul. Şi vestea bună e că, începând de astăzi, acest joc continuă printr-un concurs.

4. Motorul este în capul, sufletul şi mâinile mele – era şi normal ca acest interviu cu Vasile Stoica, primul român care a călătorit în jurul lumii într-un fotoliu rulant, să trezească simpatia şi admiraţia cititorilor noştri!

5. Provocare pariziană – un articol inedit, care combină informaţii utile pentru un altfel de Paris cu un premiu… concursul este încă valabil aşa că vă aşteptăm!

6. Momente de cacao şi schiţe tunisiene – o istorisire amuzantă a fazelor mai plăcute sau mai puţin plăcute pe care le poate trăi un român plecat în lume, la întâlnirea cu alţi români.

Am avut şi câteva secţiuni care au trezit interesul. Acestea ar fi O fotografie pe zi şi Biblioteca virtuală

În final vă doresc o primăvară frumoasă şi gata, a trecut iarna, hai la drum!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.