Cine preia leapşa Books Express

Cine preia leapşa Books Express

Despre cum funcţionează această leapşă v-am povestit deja în articolul care o anunţa. Pe scurt: eu aleg o carte despre călătorii, o citesc, îmi place, mai am încă trei exemplare pe care le dau la citit celor care o vor şi corespund unor cerinţe. Bineînţeles că va trebui să fac şi o alegere, asta e partea cea mai grea.

Aşa că hai să trecem repede peste acest moment şi să îi anunţ pe cei ce vor citi Blue River Black Sea:

Lila

Mario Brighenti

iYli

Felicitări şi nu uitaţi că aveţi două sau trei misiuni:

– să o citiţi şi să scrieţi o recenzie (in limba romana) pe blogul personal, în care să menţionaţi leapşa Books Express primită de la LumeaMare, cu linkurile de rigoare.

– să ne anunţaţi şi pe noi, pentru a intra în galeria celor care au preluat leapşa.

Mai departe puteţi la rândul vostru să împrumutaţi sau să oferiţi cartea unui alt blogger, după cum veţi crede de cuviinţă, ne-am bucura să vedem că gestul merge mai departe.

Restul detaliilor le stabilim pe mail.

Pentru alţi amatori de lectură: ce ziceţi, aţi mai dori să continuăm această idee, cum vi se pare?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.