Cine preia leapşa Books Express

Cine preia leapşa Books Express

Despre cum funcţionează această leapşă v-am povestit deja în articolul care o anunţa. Pe scurt: eu aleg o carte despre călătorii, o citesc, îmi place, mai am încă trei exemplare pe care le dau la citit celor care o vor şi corespund unor cerinţe. Bineînţeles că va trebui să fac şi o alegere, asta e partea cea mai grea.

Aşa că hai să trecem repede peste acest moment şi să îi anunţ pe cei ce vor citi Blue River Black Sea:

Lila

Mario Brighenti

iYli

Felicitări şi nu uitaţi că aveţi două sau trei misiuni:

– să o citiţi şi să scrieţi o recenzie (in limba romana) pe blogul personal, în care să menţionaţi leapşa Books Express primită de la LumeaMare, cu linkurile de rigoare.

– să ne anunţaţi şi pe noi, pentru a intra în galeria celor care au preluat leapşa.

Mai departe puteţi la rândul vostru să împrumutaţi sau să oferiţi cartea unui alt blogger, după cum veţi crede de cuviinţă, ne-am bucura să vedem că gestul merge mai departe.

Restul detaliilor le stabilim pe mail.

Pentru alţi amatori de lectură: ce ziceţi, aţi mai dori să continuăm această idee, cum vi se pare?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.