Venim şi noi cu poveşti la Namaste India

Venim şi noi cu poveşti la Namaste India

Ai auzit cu siguranţă de Namaste India, un festival cultural destinat tuturor celor fascinaţi de India, organizat de Centrul Cultural Rabindranath Tagore în colaborare cu Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din Bucureşti. Anul acesta are loc între 5 şi 9 iunie şi suntem onoraţi să îţi spunem că facem şi noi parte din programul foarte interesant pe care îl poţi consulta aici. Sunt multe evenimente la care ne-am dori să ajungem, sper să avem ocazia să ne vedem pe acolo!

Namaste India

Mai multe detalii despre ce intenţionăm noi să povestim afli aici.

Data prezentării noastre: duminică, 7 iunie 2015
Ora: 11:00
Loc: Sala Victor Ion Popa – Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.