Da’ ce bă, nu se-nţelege? (Articol scris de mama virgulelor)

Mă chinuiesc de mult să găsesc un răspuns la întrebarea asta. Ştii de cât timp? De vreo... să tot fie 7-8 ani. De atunci de când un coleg de muncă mi-a reproşat  în momentul în care eu îi corectam al 214-lea dezacord între subiect şi predicat că „da’ ce bă nu se înţelege ce spun?!”. Şi m-a închis. Ca la şah. Ba da, se înţelegea.

M-am dus şi la şcoli, nu contează care, că nu ne tăiem în diplome pe-aci, m-am dus, zic, şi-am găsit parţial un răspuns: „calitatea comunicării pe care eşti în stare să o susţii determină într-un final calitatea vieţii şi a nivelul de trai”. Păi da, dar parcă tot nu-mi dă tot răspunsul, nu-mi dă argumentul final, n-am cu ce mă duce în faţa următorului care va zice „Da’ ce mă, nu se-nţelege?”. Te rog să mă scuzi, mie mi-a zis mama că nu e frumos să vorbesc cu „mă” şi „bă”, dar doar citam din nişte ipotetici iluştri necunoscuţi. Da, nu am găsit răspunsul, pentru că s...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.