Un pas înainte – cuprins

Un pas înainte – cuprins

Pentru că jurnalul „Un pas înainte” (o scurta introducere o gasiti aici) va fi publicat, la rugămintea tuturor, de două ori pe săptămână, miercurea şi sâmbăta, voi păstra în acest loc capitolele, pentru a fi mai uşor de găsit şi urmărit. Recomand parcurgerea lor în ordine; pentru a le vizualiza, daţi pur şi simplu click pe titlu. Mulţumesc!

CAPITOLUL 1 – Un pas înainte… spre Arad

CAPITOLUL 2 – Un pas înainte, o pauză la Purbach

Anexa 1: Valurile tinereţii, jurnal din Deltă

CAPITOLUL 3 – Un pas înainte prin Bad Blumau si Graz

Capitolul 4 – Un pas înainte, spre Hallstatt

Capitolul 5 – Un pas înainte, un loc de suflet: Hallstatt

Capitolul 6 – Un pas înainte spre Garmisch-Partenkirchen

Capitolul 7 – Un pas înainte, un eveniment: BMW Mottorrad Days în Garmisch-Partenkirchen

Capitolul 8 – Un pas înainte, un pas în munţi: Passo dello Stelvio

Capitolul 9 – Un pas înainte spre nori: Guarda

Anexa 2: Cele mai lungi două zile

Capitolul 10: Un pas înainte spre Liechtenstein

Capitolul 11: Un pas înainte, o colecţie de balcoane: St Gallen

Capitolul 12: Trei paşi înainte

Capitolul 13: Un pas înainte spre Rosenburg şi Krems

Capitolul 14: Un pas înainte spre linia de sosire

Incheiere: Un pas înainte, un pas înapoi?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.