„Best of LumeaMare” – Martie

„Best of LumeaMare” – Martie

Luna martie ne-a cam ţinut în suspans şi s-a luptat ceva cu iarna până să o dovedească. Dar chiar şi aşa primăvara a reuşit să ne intre în sânge, să ne încânte ochii cu proaspete culori şi să ne alimenteze dorul de ducă. Luna care tocmai s-a încheiat v-am făcut câteva sugestii, printre destinaţiile de care am povestit numărându-se: Algarve, Verona, Samothraki, Boston, Delta Dunării, Dubrovnik, Viena, Cairo sau drumuri spirituale precum Camino. Cultura nu a lipsit din incursiunile noastre, o vizita la Versailles sau la Muzeul de egiptologie din Cairo fiind binevenite, iar în meniu s-au adăugat şi câteva impresii culinare cu sushi sau lasagna.

La categoria cele mai populare articole, enumerăm:

1. Jocul de-a povesteaun concurs interactiv în care cititorii noştri au creat o poveste de călătorie extraordinară, pe care vă invităm din nou să o citiţi, dacă nu aţi făcut-o deja. Varianta completă se găseşte imediat sub filmuleţele cu tragerea la sorţi.

2. Poveşti din LumeaMare, ediţia a treia – impresii din Japonia

3. Români văzuţi de alţii

4. Locul 2 la Roblogfest – probably the best

5. Concursul prieteniei

6. Dor de Samothraki

7. O fotografie, o lună plină

8. Trialog despre Algarve

9. Dubrovnik, cel mai frumos vis

10. Boston in my mind

Vă mulţumim pentru că ne-aţi fost aproape, mulţumim colaboratorilor şi invitaţilor pentru impresiile frumoase de călătorie pe care ni le-au transmis şi vă dorim un Paşte Fericit şi o lună la fel de bogată în amintiri, senzaţii, vise...

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.