„Best of LumeaMare” – Aprilie 2011

„Best of LumeaMare” – Aprilie 2011

Luna aprilie a trecut şi ea la fel de repede ca toate celelalte luni. Dar, pentru că am avut parte de sărbători, a fost pentru mulţi şi luna în care au debutat primele vacanţe, în care am început să ne facem planuri concrete şi să alegem destinaţiile pentru vară. Da, acum vara nu mai e atât de departe aşa că, dacă mai sunteţi în căutare de inspiraţie, vă arătăm mai jos şi care au fost cele mai citite impresii de călătorie – dintre cele scrise de echipa noastră în luna aprilie:

1. Jurnalul 10 zile la Roma

2. O vacanţă de 1 mai cu buget dat

3. Viaţa la ţară… în weekend

4. Weekend în România: Horezu

5. Malta cea ospitalieră

6. Casele pictate din Garmisch Partenkirchen

7. Fortificaţiile din Ţara Bârsei: Prejmer

8. Copilărie pusă la păstrare în Munchen şi Praga

9. Bamberg şi surâsul Kunigundei

10. Buget: 15 zile prin Europa

Succes la planificări şi nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă când plecaţi la drum!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.