Călătorind cu copiii

Pentru că astăzi este 1 iunie, vreau să dedic acest articol tuturor părinţilor şi să vă împărtăşesc câteva dintre ideile mele legate de un subiect interesant: a călători împreună cu cei mici.

În primul rând trebuie să depăşim impresiile greşite conform cărora copiii sunt o piedică în faţa „avântului călătoresc” al părinţilor. Subiectul acesta l-am mai abordat în Copii vs. călătorii? şi am primit completări bune şi interesante, merită să aruncaţi un ochi.

Tot ce trebuie să facem este să ne vedem în continuare de drum, arătând ceva mai multă flexibilitate şi acceptând unele modificări ale stilului de a călători, bucurându-ne de oportunităţile pe care ni le oferă noua formulă. Fireşte că nu vom putea cere unui copil să parcurgă

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.