1 AN de idei, sfaturi şi informaţii utile

1 AN de idei, sfaturi şi informaţii utile

V-am prevenit de ieri ca săptămâna aceasta vom lua cele mai importante categorii la întrebari şi vom afla ce au avut ele de oferit timp de un an. Şi pentru că mulţi călători caută să afle şi ceva informaţii utile pe un site, dincolo de impresii, hai să vedem cum ne-am descurcat la acest capitol.

Vă reamintim că avem principiul de a scrie impresii şi păreri personale şi că tot ceea ce am prezentat este extras din experienţă directă, nu din burtă sau alte articole de pe net! 😉

Liste de bagaj:

Călătorii mai lungi cu maşină, avion sau tren

Călătorii pe 2 roţi

Camping

Mare

Bugete:

Buget de vacanţă

Buget pentru Maroc

Cairo 5 zile – nota de plată

Uneori arta nu costă nimic

Zâmbeşte, e gratis!

Transport:

Pledoarie pentru tren

Ce verifici la motocicletă înainte de drum?

Idei:

Work and travel

Călătorind cu copiii

Jucării pentru călătorii

Top 10 lucruri de făcut prima dată în India

Şi dacă mai puteţi, aruncaţi un ochi şi în secţiunea de cărţi.

Sper că selecţia noastră va fi de folos şi aşteptăm sugestii, mustrări sau cereri! 🙂

Articole similare:

1 AN de vorbă cu pasionaţii de călătorii

1 AN de incursiuni în patrimoniul omenirii

1 AN de incursiuni culinare

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.