1 AN de incursiuni culinare

Descoperirile culinare fac şi ele parte din inventarul unei călătorii, aducându-te mai aproape de spiritul şi obiceiurile unui popor. E adevărat că nu reuşim sau nu ne permitem întotdeauna asta, însă nu cred că gustăm cu adevărat un loc până când nu gustăm măcar puţin şi din bucătăria lui. La noi în ţară gazdele tradiţionale nu concep să le calci pragul fără să îţi ofere ceva de mâncat. În lume obiceiul acesta nu e chiar aşa puternic, poate mai degrabă în zonele mai puţin bogate sau "corupte" de individualism. Aici pe blog am încercat, fără să avem pretenţia de cunoscători sau mari bucătari, să ne prezentăm câteva experienţe culinare pe care le-am trăit, în restaurante, în lume sau pur si simplu acasă, călătorind culinar prin lumea mare. O retrospectivă a articolelor pe această temă găsiţi mai jos:

Franţa

Călătorie culinară în Lorena În căutarea culorilor şi aromelor ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.