Artist în LumeaMare: Hundertwasser

Deşi îmi place foarte mult să fac asta, am de fiecare dată un fel de trac atunci când mă apuc să scriu despre artă. Mi se pare foarte greu să curpinzi un artist şi creaţia sa într-un articol care să nu fie nici prea lung, nici prea plictisitor. Nu sunt critic de artă, nu am terminat vreo facultate de profil şi tot ce îmi doresc este să împărtăşesc cu voi dorinţa de frumos, să vă ajut, oricât de puţin, să vă întâlniţi cu acesta în timp ce călătoriţi. Sper că voi reuşi şi accept orice fel de sugestii, corecturi sau completări de la voi!

Astăzi vom merge în lumea fanteziei unui artist deosebit, cel care, continându-l cumva pe Gaudi, a îndrăznit să creeze o altfel de arhitectură şi a crezut cu toată fiinţa în felul în care aceasta ne poate influenţa viaţa, în bine sau în rău.

Avem trei rânduri de piele (sau poate chiar 5!)

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.