Vacanţă activă în Croaţia, 8 zile, începând cu 8 septembrie 2013: Canyoning, Rafting, Sea Kayaking, vizite la Split şi Trogir, croazieră la bordul unui vas de piraţi şi Fish Picnic sunt doar câteva cuvinte cheie, alături de apele limpezi ale Adriaticii şi o bună ocazie pentru a ieşi din rutină. Hai şi tu cu noi!

Am fost în Croaţia acum câţiva ani şi mi-am promis că voi reveni, că voi face şi voi vedea mai multe decât am reuşit atunci. Am îmbinat relaxarea şi plaja (insula Rab) cu muntele (Starigrad Paklenica), cascadele fascinante (Plitvička Jezera) cu marea, m-am bucurat de insulele arse de soare sau de umbra pinilor, am gustat diverse bunătăţi şi m-am îndrăgostit de fumoasa coastă dalmată. Croaţia înseamnă mai mult decât istorie şi plajă iar programul pe care mi l-a descri...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.