Târguri de Crăciun din LumeaMare

Târguri de Crăciun din LumeaMare

De-a lungul timpului s-au strâns pe LumeaMare ceva articole despre târgurile şi sărbătorile de Crăciun din Europa. Nu le-am cuprins noi chiar pe toate dar, dacă ai vrea totuşi să te inspiri pentru o posibilă vacanţă de iarnă, iată despre ce poţi citi la noi pe blog:

Austria:

Viena în aşteptarea Crăciunului

Jurnal vienez de Advent, extrem de subiectiv (1)

Jurnal vienez de Advent, extrem de subiectiv (2)

Cântec de Crăciun – povestea melodiei Stille Nacht, la Wagrain

Franţa: 

Plimbare şi târg de Crăciun în Lausanne

Târgul de Crăciun din Strasbourg şi o reţetă de turtă dulce

Germania:

Crăciun în fiecare zi

Heidelberg în straie de Crăciun

Italia:

Buon natale!

Marea Britanie:

Un Crăciun la Londra – irezistibil!

Polonia:

Sărbătorile de iarnă în Polonia, un deliciu!

România

Fantoma Crăciunului trecut

Spania:

Scurt jurnal barcelonez de advent. Desigur, tot subiectiv.

Ungaria:

Târgul de Crăciun de la Budapesta

Tu pe unde ai mai fost şi ţi-a plăcut foarte mult?

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la newsletter şi primeşti cele mai frumoase articole din LumeaMare, o dată pe săptămână!

* indicates requiredDacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.