“Best of LumeaMare” – Aprilie

Nu ştiu dacă e din cauza zilei de 1 aprilie, dar se pare că luna asta ne-am cam păcălit şi a trecut mai repede decât ne aşteptam, sau cel puţin aşa s-a simţit. Pe de altă parte, dacă ne uităm la lista articolelor publicate, am avut ceva timp la dispoziţie... Să vedem care au fost cele mai citite şi mai comentate dintre acestea.

Trecem repede peste cea de a patra ediţie a Poveştilor din LumeaMare, care ştim deja că are un mare succes  şi ne bucurăm să constatăm că am avut şi cel mai popular concurs de până acum, Colţul tău din România. Încă puţin până se încheie aşadar, dacă nu aţi apucat să ne spuneţi care este colţul vostru favorit din România, mai aveţi o şansă.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.