Ei bine, iată că eu sunt, e drept că pasager, un fel de actor secundar, care apare şi dispare în cursul acţiunii, aşa cum am apărut şi am dispărut din cursul copilăriei scriitorului, Briscan Zara. Dar nu de aceea am vrut să scriu acest articol, nu pentru că Bris mi-a fost prieten în copilărie, ci pentru că vreau neapărat să te îndemn să cauţi şi să citeşti cartea aceasta: Dezmăţ în unu.

Dezmat in unuDezmăţ în unu a intrat în lista mea mentală favorită, aceea care cuprinde „cărţi de râs”. Va trebui, la un moment dat, să scot lista din cap şi să o pun pe hârtia virtuală, pentru tine, pentru toţi cei care ştiu că nu trebuie să uităm cât de important e râsul în viaţă. Iar această carte nu este doar amuzantă, este scri...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.