„Best of LumeaMare” – Martie 2011

„Best of LumeaMare” – Martie 2011

Astăzi mi-am adus aminte că la începuturile acestor retrospective aveam un mic buton cu ajutorul căruia lumea putea vota articolele. Între timp l-am scos pentru că, până la urmă, indicatorul cel mai bun este numărul de vizitatori care a poposit la noi pe site pentru o anumită poveste. Şi vă reamintesc un lucru, anume că în aceste „Best”-uri listăm doar articolele care prezintă impresii sau tot felul de experienţe ale noastre de prin lume, nu concursuri sau evenimente organizate pe şi de către site.

Veţi afla acum dacă aţi ratat cumva vreun „hit” al lunii trecute:

1. Muntenegru, ţara munţilor întunecaţi şi a apelor albastre

Mulţumim Cosmin Belgun!

2. 10 zile la Roma – jurnal aflat încă în desfăşurare

3. Geneva? Scump domnule, dincolo era mai ieftin!

by Ina

4. Australia – the place to be

Mulţumim Adelaida!

5. Thassos, o încălzire bună după hibernare

by Roxana

6. Jumătate de Amsterdam

by Roxana

7. Eseu foto: Vancouver

Mulţumim din nou Adelaida

8. Fortificaţiile din Ţara Bârsei – Hărman

by Octavia Borteş

La final adăugăm şi două recomandări culturale:

Carte: Ultimul bărbat american

Teatru: Slugă la doi stăpâni şi Micul Prinţ

Vă mulţumim pentru tot!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.