În articolul anterior ţi-am explicat ce este o via ferrata şi ţi-am dat toate detaliile şi sfaturile practice pentru organizarea unei vacanţe în Munţii Dolomiţi. Am promis totodată că vom reveni cu mai multe detalii despre fiecare zi în parte şi cu poveştile sau impresiile noastre. Astăzi pornim la drum pe primul nostru traseu, gata să ne bucurăm de natură şi să încercăm, pentru prima dată, experienţa unei via ferrata. Dacă vrei să sari peste poveste şi să ajungi la descrierea concretă a traseului (de unde îl începi, cum ajungi acolo, pe unde o iei, cât îţi ia şi ce găseşti pe drum) dă click aici.

Valle di Fanes - impresii, legende şi poveşti de la Roxana

Traseul prin Valea Fanes a fost poate că unul dintre cele mai verzi şi mai variate din tot ceea ce aveam să încercăm în perioada în care am stat în Dolomiţi. Cărarea ne-a dus prin pădure, pe lângă râuri şi cascade mai mari sau mai mici, am avut parte şi de urcuş, şi de ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.