„Best of LumeaMare” Mai-Iunie

„Best of LumeaMare” Mai-Iunie

Se cunoaşte că a venit vara, am început să ne plimbăm mai mult, să ne zboare mintea la vacanţe, să avem cât mai multe de povestit şi să ne concentrăm din ce în ce mai greu la lucrurile de rutină. De aceea am şi uitat să facem un „best of” pentru luna mai şi era cât pe ce să uităm şi de iunie. Aşa că vom încerca să recuperăm şi să vedem ce articole din aceste două luni au atras cei mai mulţi cititori.

Înainte de top, hai să revedem despre ce locuri din Lumea Mare am povestit:  Sudul Franţei, Thoiry, Germania, Berlin, Japonia, Innsbruck, Liechtensteinklamm, Grecia

Am călătorit mult şi prin România, aşa că am avut impresii din Răşinari, Ceahlău, Rezervaţia de zimbri de la Slivuţ, Cluj, Maramureş, Valea Ampoiului, Vulcanii Noroioşi, Bucureşti

Şi revenind la top, iată cele mai citite articole, excluzând concursurile care oricum nu mai sunt de actualitate:

1. Poveşti din LumeaMare ediţia 5 şi impresiile de la acest eveniment

2. Sound – ten years after

3. Oameni #prinbucureştiulmeu

4. Dor de Samothraki

5. Soupnight

6. Blogosfera în călătorie

7. Primul meu interviu, prima parte

8. Străin în oraşul meu (8)

9. Oraşele din sudul Franţei

10. Maramureşul magic 1 şi urmarea

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.