Am plecat cu motoarele pe #MyDanube!

În timp ce oamenii normali la cap alergau după miel şi cozonaci, eu şi cu Ina ne schimbam uleiul, ne verificam echipamentele, ne curăţam lanţul şi ne făceam ultimele rezervări pentru noul nostru proiect ce debutează imediat după Paşte, luni, 6 mai. 

#MyDanube: Pe Dunăre în jos de la izvoare la vărsare - este proiectul anului pentru SlowRide şi un proiect la fel de drag şi dorit pentru LumeaMare. A fost mai întâi o dorinţă, apoi o carte şi în final se transformă în realitate. Plecăm spre izvorul Dunării şi revenim apoi încetişor, pe malul Dunării, acompaniate de fluviul ce ajunge, după un drum lung, până la noi în ţară. Să vedem şi noi cum arată Dunărea de când e bebeluş până când devine matură, dacă e vreodată albastră  sau cum ştie ea să bucure pe cei pe lângă care trece!

La fel ca anul trecut o ne-am făcut un traseu dar o să ne iasă altceva, măcar o să m...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.